HERNE - Sporthoogdag voor personeel gemeenten en OCMW’s

C21

HERNE - Sporthoogdag voor personeel gemeenten en OCMW’s

Gdg_herne_personeelssportdag_2008__12_
 
Gdg_herne_personeelssportdag_2008
Gdg_herne_personeelssportdag_2008__5_
Gdg_herne_personeelssportdag_2008__22_
 
Gdg_herne_personeelssportdag_2008__15_
Gdg_herne_personeelssportdag_2008__21_
 
Als onderdeel van de provinciale sportdienst trekt de sportregio Pajottenland ieder jaar naar een andere gemeente voor de organisatie van de “Regionale Personeelssportdag”. Voor de 9de editie tekende dit jaar Herne. De sportdag is toegespitst op het personeel van de gemeenten en de OCMW’s. De sportregio bundelt de sportdiensten van Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Ternat.
 
Al vroeg in de morgen was het in en rond de sporthal Hernekouter dan ook één en al bedrijvigheid. De gebruikelijke klassiekers wandelen, fietsen en petanque waren opnieuw de grootste trekpleisters. Ook minder alledaagse sportdisciplines zoals badminton, mini-golf, nordic-walking en karate stonden op het kopieus sportmenu. Stepaërobics en latinodansen onder de leiding van Anne Herickx van Fun-dance Bever vielen uitermate in de smaak van de dames. De heren daarentegen vergenoegden zich hierbij met een kijkje van op een veilige afstand.
 
“Deze dag is in de loop der jaren uitgegroeid tot één groot sociaal gebeuren. Vele mensen komen niet alleen om te sporten maar willen ook genieten van de ontspannen sfeer. Dit treffen biedt ook een unieke gelegenheid om de collega's van andere gemeenten beter te leren kennen”, zegt Dirk Heylen, de coördinator van de sportregio.
 
Voor deze sporthoogdag tekenden nagenoeg 600 deelnemers in.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief