REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed
 

Alcoholcontrole 
PAJOTTENLAND - Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werd er een alcoholcontrole gehouden in de gemeenten Herne-Gooik-Pepingen en Lennik. 98 bestuurders dienden een ademtest af te leggen. Hiervan waren er zeven positief. 5 rijbewijzen werden voor zes uur ingehouden, 2 werden ingetrokken voor onbepaalde duur. Eveneens werden er zes processen verbaal van waarschuwing uitgeschreven.

 Alcoholcontrole
HALLE -SINT-PIETERS-LEEUW - De korpsen van de  lokale politie van Halle en Sint-Pieters-Leeuw hielden tijdens de nacht van zaterdag op zondag een gezamenlijke alcoholcontrole langsheen de Brusselsesteenweg en Alsembergsesteenweg in Halle en de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Er werden 71 bestuurders onderworpen aan een ademtest. 6 bestuurders legden een positieve ademtest af (>0,35 mg/l)  en moesten hun rijbewijs voor minstens 6 uur inleveren.; in 3 gevallen werd er op bevel van de magistraat overgegaan tot  onmiddellijke intrekking van het rijbewijs.
6 bestuurders bliezen alert (tussen 0,22 en 0,35 mg/l) en kregen een onmiddellijke inning van 137,50 euro.
Andere vastgestelde inbreuken: - 7 P.V.’s voor technische keuring, - 3 PV’s  inbreuken op het voorlopig rijbewijs (rijden na 22 uur),  - 1 PV niet verzekering, - 1 PV buitenlander niet in het bezit van een geldig rijbewijs,  - 1 PV csb-geseinde

Poging diefstal met braak 
LEERBEEK – De feiten gebeurden in Leerbeek aan een woning gelegen op de Ninoofse Steenweg. De dieven poogden de voordeur en garagepoort  open te breken. Vermoedelijk zijn de dader(s) gaan lopen wanneer de hond des huizes begon te blaffen. De feiten gebeurden tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. 

Diefstal met braak in loods
GOOIK -  Dader(s) breken de deur van de loods open aan de Kwakenbeekstraat en stelen geld uit het bureau. Dit tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag. Van de dader(s) geen spoor.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2008
Editiepajot
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 dec 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief