HERNE/ REGIO - Fietsen van kerk tot kerk

C21

HERNE/ REGIO - Fietsen van kerk tot kerk

Flyer_zomerrally_voorkant_sent
REPRO EDITIEPAJOT

“Fiets van kerk tot kerk door het Pajottenland en ontdek de verborgen hoekjes en adembenemende vergezichten in ons landschap aan de hand van een vragenzoektocht”.  Dit is de opdracht van de “Fietszoektocht Pajottenland’, een organisatie van het Regionaal Landschap Zenne, Zuun & Zoniën (RLZZZ) met de steun van de Vlaamse Overheid.

Het parcours is nagenoeg 40 km lang en doet prachtige locaties aan in Herne, Oetingen, Galmaarden en Vollezele. Het RLZZZ helpt de deelnemer op weg met een uitgestippeld traject en een vragenlijst, te bekomen na inschrijving via het Regionaal Landschap. Het reglement en bijkomende informatie zijn overigens vanaf 9 mei ook te lezen op www.rlzzz.be.

De fietszoektocht loopt van 9 mei tot 30 september. Wie uiterlijk op 10 oktober zijn ingevuld formulier inlevert maakt kans op een prijs uit een rijkelijk gevulde prijzenpot met ondermeer een duo-ballonvaart over het Pajottenland ter waarde van 300 euro.

De lancering van de fietszoektocht gaat door op 9 mei om 13u aan de sporthal de Hernekouter in Herne tijdens de fietshappening “Kijk, ik fiets”, een initiatief van de sportregio Pajottenland en de gemeentelijke sportdienst.

Deelnemen is gratis.

De fietstocht is een activiteit die hoort bij de week van het Pajottenland. 
Meer info op www.weekvanhetpajottenland.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief