HALLE/ BEERSEL/ SINT-PIETERS-LEEUW/ DE RAND - Promotie voor kanaaltochten

C21

HALLE/ BEERSEL/ SINT-PIETERS-LEEUW/ DE RAND - Promotie voor kanaaltochten

Halle_kanaaltochten_gr
 
Halle_kanaaltochten_kl

Met de organisatie van de 5de editie van de Vaar-, fiets- & wandelhappening werd de start gegeven  van het toeristische vaarseizoen op de Brabantse kanalen. Er werd tezelfdertijd gevaren op de drie Brabantse kanalen (het Zeekanaal, het kanaal Charleroi-Brussel en het kanaal Leuven-Dijle). Van Kapelle-op-den-Bos en Zemst, Grimbergen, Vilvoorde tot Brussel, en van Anderlecht, Beersel/Lot, Drogenbos, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Ittre tot Tubize, en van Boortmeerbeek, Kampenhout, Herent tot Leuven, Bovendien werden allerlei gegidste wandelingen, stadsbezoeken en fietstochten georganiseerd.

De bedoeling van deze vaarhappening was in de eerste plaats het brede publiek, mensen van eigen streek, maar ook mensen van over de provinciegrens op de been te brengen voor het kanaaltoerisme.
Linda Presburg van de kanaaltochten Brabant: “Dit evenement is een unieke gelegenheid om met kanaaltoerisme sterk naar buiten te komen en te wijzen op de vele aantrekkelijke kwaliteiten van deze zachte vorm van recreatie en mobiliteit”.
 
Vanaf 1 mei komen er ook enkele nieuwe tochten op het kanaal. Zo komt er een tocht vanuit Halle en Tubize naar Ittre en is de kanaalomnibus die vertrekt vanuit Lot naar Grimbergen
 
 Meer info over dit en ook andere boottochten op
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys - Raymond Decoster | 19 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024

archief