ROOSDAAL / TERNAT / SINT-PIETERS-LEEUW - FV Bergloemek steunt een andere Borchtlombeekse vzw

C21

ROOSDAAL / TERNAT / SINT-PIETERS-LEEUW - FV Bergloemek steunt een andere Borchtlombeekse vzw

2018-11-02_cheques_de_poel___zonnelied__4_a
 
2018-11-02_cheques_de_poel___zonnelied__9_a
 
2018-11-02_cheques_de_poel___zonnelied__14_a
 
2018-11-02_cheques_de_poel___zonnelied__17_a
 
2018-11-02_cheques_de_poel___zonnelied__21_a
 

Op vrijdag 2 november ontvingen Lothar Vandenberghe en Christophe Van den Nest voor Zonnelied vzw een mooie cheque van 5.000 Euro.


Het verzekeringskantoor en Bank De Kerf te Ternat organiseerde dit event en rolde de rode loper uit voor de  gesteunde goede doelen, alle sponsors, initiatiefnemers en organisators. 

 

Zonnelied vzw is een dienstverleningscentrum en biedt ondersteuning aan volwassen  personen met een beperking. We bieden dagelijks zorg aan 400 meerderjarigen en ook uitzonderlijk aan jongvolwassenen vanaf 16 jaar. Zonnelied startte 30 jaar geleden te Borchtlombeek en is momenteel werkzaam op 7 locaties: Roosdaal, Lennik, Gooik, Tollembeek, Merchtem, Opwijk en Sint-Jans-Molenbeek.


Elk jaar krijgen bewoners en begeleiding van Zonnelied vzw de kans om 'hun droom' te formuleren.


Met deze dromen gaat Christophe Van den Nest, onze zorgvertegenwoordiger aan de slag. Hij zoekt enthousiaste en gedreven mensen die een goed doel willen steunen.

 

FV Bergloemek engageerde zich om dromen te laten uit komen. 


Een weekend kermis resulteerde in een cheque waarmee Zonnelied tegemoet kan komen aan de droomprojecten van haar bewoners. Concreet gaat het over de aankoop van een bluetooth muziek installatie voor de leefgroep Mozaïek in Borchtlombeek. Alsook de realisatie van een tuinhuis voor de recent aangekochte villa te Eizeringen.

 

Dankjewel voor de steun, onze bewoners zijn heel blij met het initiatief. 

 

Verzekeringskantoor De Kerf schonk een tweede mooie cheque van 6000 euro aan Vzw De Poel.


Vzw De Poel is een welzijnsorganisatie die zorg (en zo veel meer!) biedt aan ruim 200 volwassenen met een mentale beperking. Dit zowel in de dagcentra te Schepdaal, Sint-Pieters-Leeuw en Sint-Genesius-Rode als woonondersteunend te Ternat en Ruisbroek. Elke dag zet een team van 90 medewerkers zich in om de zorg voor onze jongvolwassen tot oudere gasten te delen met ouders en familie. Hierbij staat een warmhartige begeleiding centraal met oprechte aandacht voor ieders (aan)kunnen en (groei)mogelijkheden. Om een vernieuwend zorgaanbod te kunnen blijven bieden, doet De Poel graag beroep op een groot netwerk van vrienden en sympathisanten, die willen steunen, hetzij financieel, hetzij met helpende handen of advies. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief