ROOSDAAL/SINT-PIETERS-LEEUW - Gulle gift voor revalidatieziekenhuis Inkendael

C21

ROOSDAAL/SINT-PIETERS-LEEUW - Gulle gift voor revalidatieziekenhuis Inkendael

Img_3242
 
Img_0760
 

Gisteren werd in de parochiezaal van OLV Lombeek een cheque van €3000 overhandigd aan revalidatieziekenhuis Inkendaal. Dat bedrag werd verzameld door Lombeekse verenigingen tijdens de doortocht van de Tour de France. 

Op 6 juli  kleurde het Pajottenland, en zeker OLV Lombeek, helemaal geel. Op die zinderende zomerdag raasde de Tour-karavaan immers met veel vlaggen en wimpels voorbij. De lokale Gezinsbond, KVLV, OKRA en Koninklijke Fanfare De Eendracht OLV Lombeek en Loemekse Feesten lieten zich die dag van hun meest gulle kant zien.

 

Met de organisatie van een hapje-tapje schenken zij Revalidatieziekenhuis Inkendaal maar liefst €3000. Dit is de gele, groene, witte en bolletjes-trui in één klap!

 

Na een dankwoordje van Hilde Laureyn, projectcoördinator Fundraising van het ziekenhuis, werd deze cheque gisterenavond in het bijzijn van alle organisatoren overhandigd. Ook Dr Truyers Chris, hoofdarts en directielid van Inkendaal,  was aanwezig.

 

Dit bedrag zal aangewend voor één van de vele warme projecten die lopen in het ziekenhuis en meer bepaald voor de verfraaiing van de kinderafdeling.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief