PZ ZENNEVALLEI controleert Vennootschappen

C21

PZ ZENNEVALLEI controleert Vennootschappen

Persbericht_2022_10_04_controle_vennootschappen
 

Afgelopen vrijdag 30 september hielden heel wat inspectiediensten een controleactie in de sector van autohandel, waaronder occasie- en tweedehandsgarages en in- en exportbedrijven. De RSZ Inspectie, Toezicht sociale Wetten, FOD Financiën, RVA- inspectie, alsook de milieutoezichthouder Haviland en de lokale politiezone Zennevallei brachten verschillende zaakvoerders in Halle, Beersel en Sint-Pieters-Leeuw een bezoek. Het ging om een tiental vennootschappen. 

Heel wat inbreuken werden vastgesteld, gaande van het niet correct invullen van garageregisters, het niet aangeven van het handelsadres, werken met illegalen en niet ingeschreven werknemers tot het niet bezitten van de geldige vergunning voor uitbating. Tevens werden door de milieutoezichthouder Haviland verscheidene milieu-inbreuken geconstateerd dewelke op korte termijn geregulariseerd moeten worden.

Uit de controles van de afgelopen jaren in dit segment van bedrijvigheid, blijkt dat er nog steeds heel wat inbreuken opgemerkt worden. Nog voor het einde van dit jaar wordt er opnieuw een controle georganiseerd en mogen bedrijfshouders zich verwachten aan een grondige inspectie.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief