Zwerfvuilactie 2023 ‘klopjacht op zwerfvuil’

C21

Zwerfvuilactie 2023 ‘klopjacht op zwerfvuil’

Scherm__afbeelding_2023-03-02_om_12
 

In de gemeenten Ternat, Sint-Pieters-Leeuw, Dilbeek en de stad Halle is de klopjacht op zwerfvuil weer losgebarsten. Samen slaan we de handen in elkaar en roepen iedereen op om tussen zaterdag 18 maart en zondag 16 april 2023 even tijd te maken om zwerfvuil op te ruimen. 
Kan jullie stoep of buurt ook netter? Doe dan samen met vele anderen mee aan de actie en geef halle een stevige poetsbeurt.
Met een beetje inzet van iedereen zijn alle straten in een mum van tijd weer schoon. Bundel je krachten en roep de hulp in van je familie, vrienden, verenigingen, buren, collega’s…
Wij staan klaar, jullie ook?
Kies de straten uit die je wil schoonmaken, geef ze door en ontvang je materiaal om op te ruimen. De stad zorgt voor handschoenen, zwerfvuilzakken, hesjes en haalt nadien de gevulde afvalzakken op.
Iedereen die meedoet, krijgt in ruil daarvoor een propere straat / wijk en nadien een leuke attentie.
Zwerfvuilvrijwilligers
Het hele jaar door zwerfvuilvrijwilliger.
Heb je na je deelname aan de zwerfvuilactie de smaak te pakken en wil jij ook daarna verder helpen om jouw buurt net te houden? Maak je graag wat tijd vrij om de handen uit de mouwen te steken en het goede voorbeeld te geven? Dan is de rol van "peter / meter van een propere straat" misschien wel iets voor jou!
Inschrijven doe je op https://www.halle.be/zwerfvuilactie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief