Jeugd S.K. PEPINGEN-HALLE op voetbalkamp

C21

Jeugd S.K. PEPINGEN-HALLE op voetbalkamp

Balen1
 

Een veertigtal jeugdspelers van voetbalclub S.K. Pepingen-Halle vertrokken op voetbalkamp naar het recreatiedomein Keiheuvel in Balen. De club kiest deze locatie al meer dan 20 jaar om er de voetbaltechniek van zijn jongste spelers bij te schaven.

Het sportkamp betekent meteen de start van de voorbereiding van het nieuw seizoen met daarbij ook veel aandacht voor ontspanning en het aankweken van teamspirit. Het sportkamp staat open voor spelertjes van 7 tot 15 jaar. De spelers worden vergezeld door begeleiders, kookploeg en trainers. Het sporthotel en het recreatiedomein Keiheuvel bieden overigens heel wat mogelijkheden. 

Naast uitgebreide voetbaltrainingen onder de leiding van de verschillende trainers zijn er dagelijks ook andere spelmomenten ingebouwd in het programma. Zo is er mogelijkheid tot golf bij goed weer, een bosspel, een atletiektreffen, een quiz en een gezellig samenzijn. Om de spanning er in te houden werden de deelnemers hiervoor opgedeeld in gemengde ploegen van klein en groot. Voor de duidelijkheid krijgt iedere ploeg meteen ook een uniforme outfit mee.

De terugkomst van het ganse team in Pepingen is voorzien op vrijdagavond 27 juli. 

 

Jeugdtoernooi

Het weekend voor OLV Hemelvaart vindt het jaarlijkse jeugdtoernooi plaats. Dit gaat door op de campus Vroembos te Pepingen. Op donderdag 9 augustus gaat de openingsmatch van het eerste elftal tegen FCV Dender door. Op vrijdag 10 augustus zal de damensploeg een match spelen. Op zaterdag 11, zondag 12 en woensdag 15 augustus nemen verschillende jeugdploegen het tegen elkaar op. Het programma vind je binnenkort op de website: www.skpepingenhalle.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2018
Marc Sluys
Foto Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief