Lasagne Take away voor SK PEPINGEN / HALLE

C21

Lasagne Take away voor SK PEPINGEN / HALLE

Lasagneverkoop
 

Door de huidige coronacrisis is de voetbalclub SK Pepingen-Halle genoodzaakt om hun tornooi en barbecue te annuleren. Deze coronacrisis valt moeilijk. Om de club niet in de kou te laten staan, heeft de evenementencel besloten om een lasagneverkoop te houden. Buiten lasagne is er voor de lekkerbekken een dessert Tiramisu en voor de fijnproevers zijn er aangepaste Italiaanse wijnen. 

 

De club organiseert deze verkoop op bestelling met afhaling en een duidelijke regeling. De bestelling kan men plaatsen via de bestelbon, de bon vindt men digitaal terug op de website. De ingevulde bon kan men terug sturen naar evenementencel@skpepingenhalle.be en het totaalbedrag over te schrijven op rekening: BE49 0016 0146 7471 op naam van Sportkring Pepingen-Halle, met mededeling: Take away actie + naam. De papieren bestelbon kan samen met gepast geld in een gesloten omslag afgegeven worden aan Monique in de kantine campus Kruisveld te Halle. De bestellingen worden op 30 augustus afgesloten.

 

Op 5 september kunnen de bestellingen afgehaald worden. Door de huidige coronamaatregelen wordt er gevraagd om een tijdstip van afhaling aan te duiden. Zodoende wordt er enerzijds een goede spreiding gegarandeerd anderzijds een vlotte bediening. Er wordt gevraagd om bij de afhaling zelf een zak of plooibak mee te brengen, zo draagt de club ook een steentje bij aan het milieu. Meer info vind je op www.skpepingenhalle.be

 

Met deze Take away-actie krijgt de club tijdens deze toch bijzondere tijden toch een duwtje in de rug.

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 aug 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief