Feiten in GOOIK, DILBEEK en BRUSSEL

C21

Feiten in GOOIK, DILBEEK en BRUSSEL

Editiepajot_politie_heel_goed
(Repro EP)

Verkeersongeval
GOOIK – Op de Edingsesteenweg ter hoogte van woning 62. haalde bestuurder R. A. uit Galmaarden met zijn motorfiets een file, voor de rotonde, links in. B A. die in de file stond sloeg op een gegeven ogenblik links af en raakte de motorrijder die ten val kwam. De bestuurder van de motorfiets werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Hal

Beschadiging wassalon
DILBEEK - Tijdens de nacht van 09 op 10 maart werd in de Vansoustraat een wassalon beschadigd.

Poging diefstal in woning
DILBEEK - Op 10 maart om 11:20 uur werd in de Kattebroekstraat gepoogd om in te breken in een woning. De voordeur, achterdeur en schuifraam werden beschadigd.

Diefstal uit voertuig
ITTERBEEK – In de nacht van 08 op 09 maart werd in de Doylijkstraat ingebroken in een auto. Het voertuig stond slotvast op oprit naast woning. De ruit werd verbrijzeld en de GPS uit het dashboard gehaald.

Diefstal van een bromfiets uit garagebox
GROOT-BIJGAARDEN – Maandag tussen 06 en 11 uur werd in de Brusselstraat een bromfiets uit een garagebox gehaald.

Diefstal in woning
DILBEEK – Maandag tussen 9:15 en 20:30 werd ingebroken aan de Itterbeeksebaan. De dieven zijn binnen geraakt langs het raam aan de achterzijde van de woning: TV gestolen.

3 kilo cocaïne in pompelmoezen
ZAVENTEM. – Op zondag 8 maart 2009 is een Nederlander die in het bezit was van 3 kilo cocaïne verstopt in pompelmoezen, aangehouden op de luchthaven Brussels Airport te Zaventem. Via een opening van ongeveer 1 cm in de fruitschil werd het vruchtvlees van negen pompelmoezen verwijderd en vervangen door cocaïne. Hij vervoerde de pompelmoezen in een plastiekzak met ander fruit in zijn handbagage. In totaal is 3,517 cocaïne in beslag genomen.
De 52-jarige Nederlander van Surinaamse afkomst is opgepakt op zondag 8 maart bij zijn aankomst uit Buenos Aires via Sao Paulo en Lissabon. Hij is ter beschikking gesteld van het parket van Brussel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mrt 2009
Marc Sluys
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief