GALMAARDEN - Fototentoonstelling van beroepsfotograaf Marc Colpaert in Hof Ter Haegen in Vollezele

C21 Css

GALMAARDEN - Fototentoonstelling van beroepsfotograaf Marc Colpaert in Hof Ter Haegen in Vollezele

Media_fototentoonstelling_colpaert_2__kopie___2_
Om niet teveel prijs te geven is dit maar een deel van een foto die op de tentoonstelling te bekijken valt.- Foto Marc Colpaert
 
Beroepsfotograaf Marc Colpaert, met zijn roots in Vollezele, maar woonachtig in Tollembeek, organiseert een fototentoonstelling in B&B Hof Ter Haegen in Vollezele. Dit op zaterdag 11 en zondag 12 september van 10 tot 18 uur. De bezoeker kan er kennis maken met mooie - onbewerkte - landschappen uit het Pajottenland. De grote foto's tot 120x80 cm die tentoongesteld worden zijn of op canvas of op forex. Er is tevens randanimatie voorzien.
 
De coronapandemie heeft er voor gezorgd dat de fototentoonstelling van kunstenaar Marc Colpaert, meer dan een jaar uitgesteld werd. Normaal waren er plannen om een fototentoonstelling te organiseren in 2020, maar door de corona werd het uitgesteld naar 2022. " Het was de vereniging FERM die me vroeg of het mogelijk was om mijn foto's tentoon te stellen. Toen ik wist dat dit dan nog eens in het mooie kader van Hof Ter Haegen kon doorgaan en in Vollezele, was ik dadelijk verkocht",lacht hij. Kunstenaar Marc Colpaert was de laatste 30 jaar vooral actief in de media, zijn foto's en artikels waren te vinden in tal van kranten en weekbladen zoals Het Laatste Nieuws, Het Volk, De Streekkrant, Weekblad AZ, 't Spuwerke, De Galm maar ook in Dag Allemaal, Blik en zelfs in Kerk en Leven! Meer dan 15 jaar terug stond hij samen met Gerrit en Felix, mee aan de wieg van de internetkrant www.editiepajot.com., waar hij vandaag nog steeds artikels voor schrijft. Ondertussen schreef hij al meer dan 30.000 artikels en heeft hij een archief van een klein half miljoen foto's, zowel analoog als digitaal."Nu ik sinds kort meer vrije tijd heb, rijpte bij mij het plan om terug meer fototentoonstellingen te organiseren. De laatste jaren organiseerde ik vooral samen met andere kunstenaars enkele tentoonstellingen zoals in Bever, Galmaarden of Brussel. Nu ga ik dus voor een eigen tentoonstelling in Hof Ter Haegen in Vollezele en daar ben ik heel blij mee", besluit Marc.

Wie wilt genieten van deze fototentoonstelling is welkom in B&B Hof Ter Haegen in de Crijnemstraat 1O in Vollezele, op zaterdag 11 en zondag 12 september telkens van 10 tot 18 uur. Naast de tentoonstelling is er nog tal van randanimatie, u kunt er ook iets eten of drinken. De inkom is gratis. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief