LENNIK / DILBEEK - RC Gaasbeek schenkt 4.000 euro ter aankoop van een tractor aan MPI Levenslust

C21

LENNIK / DILBEEK - RC Gaasbeek schenkt 4.000 euro ter aankoop van een tractor aan MPI Levenslust

Editiepajot_lennik_dilbeek_tractor_rotaryclub_gaasbeek_foto_kos
Rotaryclub Gaasbeek heeft een lange traditie in het ondersteunen van sociale projecten. - Foto Kos
 

Rotaryclub Gaasbeek heeft een lange traditie in het ondersteunen van sociale projecten in binnen- en buitenland. Sinds de oprichting in 1975 werd al meer dan 400.000 euro geschonken aan verenigingen, instituten en gezinnen in nood.

Dit kadert in de missie en doelstellingen van Rotary International: Rotary International is een vereniging van vertegenwoordigers uit het zakenleven, de administratie en de vrije beroepen die zich bewust willen inzetten voor de anderen, in een wereldwijde actie van dienstbetoon.
 
Ze willen in hun beroepsleven een hoogstaande beroepsethiek uitdragen en alles in het werk stellen om de vrede en de verstandhouding onder de mensen en de volkeren te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, taal, huidskleur, nationaliteit, filosofische of godsdienstige overtuiging.
 
Zopas was een delegatie van Rotary Club Gaasbeek te gast bij MPI Levenslust in Schepdaal. Een cheque van 4.000 euro ter aankoop van een tractor werd er overhandigd.
 
Deze tussenkomst helpt een uitgave voor een aankoop te bekostigen die niet voor officiële betoelaging in aanmerking komt. Deze tractor zal heel wat comfort bezorgen bij naschoolse opvang van de residenten.
 
385 jongeren (van 6 tot 20 à 21 jaar) worden in MPI Levenslust ‘omkaderd’ door 305 personeelsleden dit in schoolse en gedeeltelijk in naschoolse opvang en internaat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2010
Gerrit Achterland
kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief