PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

Lezer Rudy Huybrechts van Editiepajot vraagt steun 
SINT-PIETERS-LEEUW - Op maandag 16 juni voerde de politie van Sint-Pieters-Leeuw een controle uit van het verkeer dat via de Brusselbaan op de Bergensestwg kwam ter hoogte van de lichten aan het Grieks restaurant.

“Ikzelf kreeg ook een pv in de bus met de vermelding dat mijn voertuig het verkeer vanuit Brussel hinderde als het voor deze richting groen werd.  Dit is kras want mijn voertuig stond volledig en met zijn neus (volledig recht) in de richting van Brussel op het rijvak  Halle /Brussel zodat niemand gehinderd werd en het kruispunt vrij was wanneer het groen werd.  De verbaliserende agent is mooi vooraan komen kijken om mijn nummerplaat te noteren dus stonden we toch niet schuin zoals op de pv vermeld.  Vrijdag belde ik dan met de politiediensten om uitleg. Ik deed de suggestie om met een aantal mensen samen dezelfde verklaring af te leggen.  Daarom via Editiepajot.com deze oproep. Het gaat hier wel over een structureel probleem. Reeds enkele keren had ik last van verbaal geweld van bestuurders achter mij toen ik voor het groen licht bleef staan omdat ik ‘niet reglementair’ meer kon invoegen. Info: Rudy.Huybrechts1@pandora.be .

Handtas uit auto gestolen
LENNIK - De ppolitie stelde een diefstal vast in de  Zavelstraat  ter hoogte Kerkhof uit een voertuig. Onbekenden vernielen de ruit aan passagierszijde en ontvreemden de handtas met inhoud.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief