REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politielogo_groot
 

Gereedschap gestolen 
GOOIK – In de Terlostraat.werd het slot van de poort van de loods geforceerd. Uit de loods zelf werd in de nacht van vrijdag op zaterdag elektrisch gereedschap gestolen.

Laptop, handtassen, juwelen en een bankkaart gestolen
GOOIK - Tijdens afwezigheid van bewoners werd ingebroken in een woning aan de Zijpstraat. De diefstal gebeurde langs de zijkant via een raam dat werd opengebroken. Uit de woning werden een laptop,handtassen, juwelen en een bankkaart gestolen. 

Alcoholcontrole
PAJOTTENLAND - De poltie van zone Pajottenland hield een controle tijdens de nacht van woensdag op donderdag. In Galmaarden Herhout werden 10 auto’s gecontroleerd en blies 1 bestuurder positief. In Herne, Ninoofse steenweg blieze, 2 bestuurders alarm op 7 gecontroleerde voertuigen. Aantal ingezette politiemensen : 9
Aantal ingetrokken rijbewijzen : 3. Door de Patrouille antidiefstal werden 11 wagens gecontroleerd.  In Lennik,Assesteenweg werden 17 wagens gecontroleerd en geen overtreding vastgesteld. Totaal aantal opgestelde Processen-Verbaal : 4. Er werd extra toezicht gehouden ivm antidiefstal.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 nov 2008
Marc Sluys
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Redactie Editiepajot | 30 okt 2023

archief