Halle maakt zich op voor de jaarlijkse Braderie!

C21

Halle maakt zich op voor de jaarlijkse Braderie!

Scherm__afbeelding_2023-06-08_om_17
 

Straffe kortingen, leuke animatie en een toffe kermis… Dat zijn al 3 goede redenen om eind juni naar de Braderie in Halle af te zakken! Van donderdag 22 tot en met 25 juni  baadt de gezellige binnenstad opnieuw in een zomerse sfeer.
De Halse handelaars zwaaien vanaf donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni de deuren van hun winkels open. Geniet van extra animatie in de zomers aangeklede winkelstraten, profiteer op een gezellig terrasje van de zon en scoor leuke kortingen bij de handelaars!
Pumptrack op Oudstrijdersplein
Op zaterdag en zondag trakteren we op extra animatie. Dan installeren we een spectaculaire pumptrack. Op een afgesloten circuit met bulten en kombochten leeft iedereen zich uit met de fiets, step, skateboard en rollerskates. Je kan je eigen materiaal meebrengen of een fiets lenen om rondjes te rijden. Animatoren staan klaar om iedereen tips te geven
Foorliefhebbers pikken voor of na hun koopjesjacht de braderiekermis mee op het Joseph Possozplein. In de winkelstraten voorzien we bovendien ook animatie.
Zondag Inwonersdrink
Tijdens het braderieweekend trappen we ook ‘ne schone zomer’ af in Halle met de Inwonersdrink. Het stadsbestuur trakteert op een drankje en muziek. Van 11u tot 14u maken we het gezellig in het Albertpark. Iedereen kan er genieten van optredens van Mega Mindy en Wim Soutaer met Charles Van Domburg. De kinderen ravotten op springkastelen en wie zin heeft, kan een hapje eten aan één van de foodtrucks. Een ideale uitstap  om te combineren met een bezoekje aan onze handelaars.
Gratis parkeren in rode en groene zone
Tijdens het koopjesweekend parkeren bezoekers op zaterdag 25 juni gratis in de rode en groene zone in de binnenstad. In de blauwe zone kan je wel, zoals steeds, 3 uur gratis parkeren als je de parkeerschijf legt. Op de Shop&Go-plaatsen parkeer je 30 minuten gratis.
Op zaterdag pendelt ook de gratis shuttlebus tussen de parking Nederhem en het centrum. Op zondag is parkeren overal gratis.
Omdat er niets leukers is dan gezellig rond te kuieren op de Braderie zijn heel wat straten tijdens de 4 dagen verkeersvrij gemaakt. Het gaat om Basiliekstraat, Volpestraat (tussen Beestenmarkt en Nieuwstraat), Beestenmarkt, Ninoofsesteenweg (vanaf Carrefour), Maandagmarkt, Melkstraat, Grote Markt, Kardinaal Cardijnstraat, Klinkaert.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief