GERAARDSBERGEN - Theaterwandeling ‘De vos … in het bos’ rondom De Helix nog tot 16 mei

C21

GERAARDSBERGEN - Theaterwandeling ‘De vos … in het bos’ rondom De Helix nog tot 16 mei

Aa_helix_3
Vertrekken van aan de Helix. Ingezonden foto
 
Hou je zowel van toneel als van de natuur? Kom dan coronaproof genieten van de theaterwandeling ‘De vos in het bos’ in en rond het Raspaillebos, met startpunt aan De Helix. Ontdek de verhalen over de hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf! De Vos … in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels, die in 6 verhaaltjes van telkens 5 minuten worden getoond in een leuk filmpje. 
Neem een plannetje mee bij de start aan De Helix, volg de wegwijzers van ‘De Vos … in het bos’ en scan langs de wandelroute van iets meer dan 3 km de QR-code met je smartphone om telkens een nieuwe episode van het verhaal te zien. Heb je ze allemaal gezien? Dan smelten de dierenfabels samen tot een mooi geheel en ontrafel je het geheim van ‘De vos….in het bos!’. 
De wandeling loopt van zaterdag 3 april tot en met zondag 16 mei langs de wandelroutes rondom De Helix. Het is een creatie van Theater Anna’s Steen en wordt georganiseerd door CC De Abdij, Dienst Cultuur & Vist Geraardsbergen in samenwerking met De Helix.  
 
Praktisch
 
Waar? Startpunt: De Helix, Hoogvorst 2, 9506 Grimminge
De wandeling is bewegwijzerd, maar er zijn ook plannetjes voorzien die je kan vinden in de tijdelijke brievenbus ter hoogte van De Helix. 
Wanneer?  Zaterdag 3 april 2021 t.e.m. zondag 9 mei 2021
Afstand? 3 km
Voor wie? Voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Ook interessant voor scholen en verenigingen.
Prijs? gratis

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief