GERAARDSBERGEN - Een nieuw pad door de tuin van de Helix

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Een nieuw pad door de tuin van de Helix

Aa_helix_5
 
Sinds kort doorkruist een nieuw pad de Helixtuin. Zo kan je onze educatieve tuin nu makkelijker verkennen en een bezoekje brengen aan de bijenhal, zelfs met rolstoel! Wist je dat we reeds enkele jaren regelmatig groepen van jongeren en volwassenen met een (mentale) beperking ontvangen? We genieten er telkens van hen een leuke en leerrijke dag te bezorgen. We vertrekken steeds vanuit een thema zoals bijen, lente, herfst, zintuigen en kiezen voor werkvormen en inhouden die aansluiten bij de doelgroep.
 
Wij delen graag onze ervaringen met jullie op een vormings- en belevingsdag over natuurbeleving voor mensen met beperking. Houd alvast 22 september 2021 vrij in je agenda.
 
Volgende week zondag is het vaderdag en dan verdienen ze het om eens goed in de bloemetjes gezet te worden. Voor wie denkt dat een boeketje wilde bloemen hem niet zal bekoren, geven we hieronder enkele andere, leuke natuurcadeautips:
 
maak een mengsel van kruiden uit de tuin voor de BBQ
geef hem een massage met een zelfgemaakte kruidenolie
organiseer een picknick buiten met allerlei lekkers, de tuin van De Helix is daarvoor ideaal
teken de plannen voor een droomboomhut die je samen met hem wil bouwen

nodig hem uit voor een avontuurlijke uitstap en laat je inspireren door de bushcraft webinars van Natuurpunt, meer op  https://www.natuurpunt.be/pagina/webinars 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief