GERAARDSBERGEN - Een 'nieuw' gezicht onder de whiskygrootmeesters.

C21

GERAARDSBERGEN - Een 'nieuw' gezicht onder de whiskygrootmeesters.

A_geraardsbergen_whisky_4
 
Beste whiskyliefhebber, Zoek het niet te ver! Tot die conclusie kwamen we bij onze zoektocht naar een 'nieuw' gezicht onder de whiskygrootmeesters. De oplossing ligt inderdaad soms simpelweg voor je neus. Op een steenworp van onze whiskyheimat Cultuurcafé The Preacher vonden we niemand minder dan Arranthony Moray bereid om een nieuw hoofdstuk te schrijven aan ons gemeenschappelijk whiskyverhaal. Zijn naam verraadt het al een beetje... Arran en Glen Moray zijn de twee grote liefdes van onze centrale gast op vrijdag 31 maart, al beslaat zijn interesse en experise uiteraard zowat de gehele whiskywereld. Hoe het zover is gekomen zal hij ons met veel plezier zelf komen vertellen en dat terwijl wij aan het 'werk' zullen worden gezet: een blind tasting onder de noemer 'Scot or Not'... Wij laten de invulling van het concept graag aan jullie nieuwsgierigheid en verbeelding over. De afwezigen hebben bij voorbaat ongelijk!
 
Graag deelnemen? Geen probleem! Schrijf je in door het gepaste bedrag over te schrijven op rekeningnr. IBAN BE92 9796 2284 8523 (op naam van Glen Tanera) met als mededeling "Degustatie 31/03/2023 + naam"
Leden betalen 30 EUR, niet-leden zijn uiteraard ook welkom en betalen 40 EUR.
 
Details:
Blind tasting 'Scot or Not'
Locatie: Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen, rechtsachter fontein De Marbol), opnieuw in onze vertrouwde omgeving, nl. de zaal boven het Cultuurcafé!
Tijdstip: vrijdag 31 maart 2023 om 20u (stipt)
Alweer een fascinerend en hoogstaand evenement in de 20ste jaargang van Glen Tanera.

Tot dan dus! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief