AFFLIGEM - Freddy De Nil en Hanny-D slagen de handen in elkaar voor de oprichting van een nieuwe feestzaal en gaan op zoek naar nieuw talent

C21

AFFLIGEM - Freddy De Nil en Hanny-D slagen de handen in elkaar voor de oprichting van een nieuwe feestzaal en gaan op zoek naar nieuw talent

Freddy_de_nil_en_hanny-d_
 
Breughel
 

Het leegstaand pand op de Brusselbaan in Affligem, waar tot over twee jaar het kruidenierswinkeltje “Fijnkost Dirk” onderdak vond, krijgt zijn oorspronkelijke bestemming terug. De loods achter het winkeltje was vroeger balzaal “Breughel”, de winkel zelf was een café. Begin vorige eeuw was het pand één van de populairste dansgelegenheden van de streek.

Freddy De Nil, zaakvoerder van Josan, dacht eerst het pand af te breken. Door omstandigheden koos De Nil om zijn plannen te wijzigen. Het gebouw wordt grondig gerenoveerd, de parking wordt heraangelegd en het dak vervangen. De oude massieve parketvloeren worden opgeschuurd en krijgen een nieuw laagje vernis. Het podium wordt in zijn oorspronkelijke staat gerenoveerd.
 
Met de steun van de Dilbeekse zangeres Hanny-D wil Freddy De Nil er een feestzaal opstarten waar wekelijks optredens zullen georganiseerd worden.  Minder bekende artiesten of opkomend zangtalent zullen er de kans krijgen om op te treden en zo zichzelf te kunnen promoten. De winkel zal een VIP-bar worden en de zaak zal de naam “Nieuw Zandtapijt” meekrijgen.
 
Hanny-D: “Het is keimoeilijk om als beginnend artiest van start te gaan, je krijgt amper de kans om op radio of tv te komen. De werken zullen deze zomer van start gaan. De opening is voorzien eind dit jaar. De bedoeling is om een programma op te stellen. Er zullen diverse activiteiten worden georgnaiseerd zoals bijvoorbeeld kaartspelen, kinderzang wedstrijden, optredens, … Dankzij Freddy De Nil krijgt binnenkort iedereen de kans om zijn talenten te laten zien en horen.”
 
Wie interesse heeft in het nieuwe project, of ook wel eens op de planken wil staan kan steeds via de website van www.hanny-d.be contact opnemen om zijn/haar suggesties of opmerkingen mee te delen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2008
Steven Walravens
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 15 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024
Marc Sluys | 24 jun 2024

archief