HERNE/ REGIO - Isolatieronde

C21

HERNE/ REGIO - Isolatieronde

Repro_editiepajot
REPRO EDITIEPAJOT

Nog deze maand zet Woonwinkel Pajottenland een reeks infosessies op rond het isoleren van daken in de verschillende partnergemeenten. Isolatie vormt veruit de belangrijkste maatregel om in een woning energie en geld te besparen. Zo kan het isoleren van het dak de verwarmingsfactuur met 30% doen dalen! Tegelijk verhoogt het het comfort van het huis en draagt het bij tot een beter leefmilieu.

Dit jaar legt de Woonwinkel Pajottenland dan ook zeer bewust de nadruk op dakisolatie. Wie wil isoleren begint best met zijn dak Uit onderzoek blijkt immers dat andere inspanningen om woningen energiezuiniger te maken vaak hun doel voorbijschieten als de energie uiteindelijk toch via het dak ontsnapt.

Met de isolatieronde wil de Woonwinkel Pajottenland individueel advies verlenen aan de bevolking.

Hij trekt dan ook naar de verschillende gemeenten op ronde met heel wat informatie zowel op technisch vlak als over premies en andere voordelen. De bedoeling is ter plaatse informatie op maat te geven waarbij individuele vragen een klaar en duidelijke antwoord krijgen.

De ronde doet achtereenvolgens Lennik (Markt - 12 mei), Gooik (Boerenmarkt - 13 mei), Bever (Plaats - 14 mei), Pepingen (Gemeentehuis - 15 mei), Galmaarden (Markt - 19 mei) en Herne (Gemeentehuis - 20 mei) aan.

Info : coördinator Maria Urbina (054/34 32 62)

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mei 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief