HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Café ’t Leeuwke is de winnaar van de go-cart koers

C21

HALLE / SINT-PIETERS-LEEUW - Café ’t Leeuwke is de winnaar van de go-cart koers

Ed_pajot_halle_gokart_1_foto_merckx
Foto's © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_gokart_2_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_gokart_3_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_gokart_4_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_gokart_5_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Ed_pajot_halle_gokart_6_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 
Go_kart_eersten
Foto © Olaf
 

Ambiance troef op de Halse Grote Markt voor de 4 uren durende go-cart wedstrijd. Het zonnetje had er voor gezorgd dat de 16 ploegen veel supporters hadden meegebracht. De winnaars werden café ’t Leeuwken uit Sint-Pieters-Leeuw.

Organisatoren Bruno ‘Body’ Vandierendonck van café De Vaantjesboer en Kristof Beckers van café De Sleutels waren in hun nopjes.
Het idee om een go-cartwedstrijd te organiseren zit zowel bij Body als bij Kristof al jaren in hun hoofd. Beiden zijn afkomstig van Sint-Pieters-Leeuw en vroeger werden daar ook dergelijke wedstrijden op poten gezet. Nu organiseerden zij het voor de tweede keer in Halle.
 
In totaal namen 16 ploegen aan de wedstrijd deel. Het parcours was lichtjes aangepast in vergelijking met verleden jaar om veiligheidsredenen. Toch maakten er dit jaar nog enkele deelnemers kennis met het straatoppervlak en moesten verzorgd worden. Een bijzondere attractie viel er te beleven aan café De Klinkoet. Daar konden de deelnemers ‘de flosj’ trekken en dat recht op een gratis pintje bij de volgende doortocht.
 
Winnaars van de wedstrijd werd de ploeg van ’t café ’t Leeuwke uit Sint-Pieters-Leeuw. Zij haalden het voor Chupitto, The Switch, de Vrolijke chappers en café De Lantaarn. De prijs voor de origineelste ploeg ging naar ‘Sponske terf’. Café De Kleine Servais was de ongelukkigste ploeg. Zij hadden af te rekenen met stuurbreuk. De Chiromeisjes Halle werden uitgeroepen tot de veiligste ploeg.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 aug 2011
Felix Merckx
Felix Merckx en Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief