AFFLIGEM/ SINT-PIETERS-LEEUW - Het weer zat 'Pajot op de Velo' niet mee

C21

AFFLIGEM/ SINT-PIETERS-LEEUW - Het weer zat 'Pajot op de Velo' niet mee

Editiepajot_affligem_pajot_op_de_velo_foto_evelien_braeckman
Ondanks het slechte weer, waren verscheidene wielerverenigingen van de partij. (Foto: Evelien Braekman)

Acht HUB-studenten zette afgelopen zondag een heuse fiets- en wandeltocht op poten voor het goede doel. Jammer genoeg zat het weer zondagmorgen het achttal niet mee. Ondanks het slechte weer schreven toch nog ruim 250 sportievelingen zich in voor een fietstochtje doorheen het Pajottenland.

Tegen de middag klaarde het weer op, zodanig dat er toch nog enkele wandelaars opdaagden met hun stapschoenen de Affligemse kouters in te gaan.

De 8 studenten, allen 18 jaar oud, kregen van school uit de opdracht om een project ten voordele van een goed doel op poten te zetten. De opbrengst van ‘Pajot op den velo’ en zijn randactiviteiten gaan integraal naar Ziekenhuis Inkendaal, beter gekend als ‘De Bijtjes’in Vlezenbeek. Ziekenhuis Inkendaal maakt deel uit van de v.z.w. Inkendaal-Koninkijke instelling. De vereniging heeft als doel het inrichten van activiteiten die bijdragen tot maximaal herstel of behoud van lichamelijke functies en het psychosociaal welzijn.

Ook vanuit Vlezenbeek hebben een tiental wielerliefhebbers de tocht van 65 km aangevat. 

Het antwoord op de vraag of er een tweede editie van ‘Pajot op de Velo’ komt moeten we nog verschuldigd blijven, alhoewel dat er enkele studenten de smaak van organiseren te pakken hebben en heel enthousiast reageerde op een tweede editie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2009
Steven Walravens
Evelien Braeckman
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief