Actie Taxi in PZ ZENNEVALLEI

C21 Css

Actie Taxi in PZ ZENNEVALLEI

Logo_zennevallei_muur_
 

Op maandag en dinsdag 2 en 3 mei werden zo’n 27 taxivoertuigen gecontroleerd. Op maandag ging de actie door in Halle ter hoogte van de Nijvelsesteenweg. Hierbij werden 10 voertuigen aan de kant geplaatst waarvan er vier in overtreding waren met de taxiwetgeving. Op dinsdag ging de actie door in Sint-Pieters-Leeuw aan de Bergensesteenweg. Hier werden nog eens 17 voertuigen gecontroleerd. Zes voertuigen bleken niet in orde met de taxiwetgeving.

Naast de 10 bestuurders werden er ook vier personen betrapt op het gebruik van de GSM waarbij twee personen het rijbewijs onmiddellijk werd ingetrokken voor de duur van 8 dagen (actie maand afleiding aan het stuur).

Twee andere voertuigen bleken niet te beschikken over een geldig verzekeringsbewijs en werden inbeslaggenomen. Eén persoon beschikte niet over een geldig rijbewijs en één persoon was in het bezit van verdovende middelen. 

De actie werd telkens voorafgegaan met een interne opleiding. Tijdens beide dagen kon de lokale politie Zennevallei ook rekenen op de steun van de controlediensten van Brussel Mobiliteit.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief