GOOIK/ PEPINGEN - Kom uit je schelp

C21

GOOIK/ PEPINGEN - Kom uit je schelp

Editiepajot_natuurpunt_pajottenland
 

Natuurpunt Pajottenland heeft een koepelbestuur en een bestuur per gemeentelijke kern. De kernen Gooik en Pepingen zijn op zoek naar meer vrijwilligers om plaatselijk mee te doen in het bestuur of om een handje te helpen tijdens activiteiten.

Er liggen heel wat ideeën en boeiende dingen op tafel, maar we hebben soms wat weinig schouders om alles te dragen. Je hoeft absoluut geen natuurexpert te zijn, een hart dat klopt op de juiste plaats volstaat.
 
Iedereen is welkom en nodig! Misschien heb je wel zin om mee te denken aan bijv. de visie van het beheer van het gebied in je buurt of om een nieuw project mee op te starten? Of wil je wel teksten schrijven, verslagen maken, pinten tappen, mensen overtuigen, feestjes organiseren, archief beheren, aan de kassa zitten, foto’s trekken, wandelingen organiseren… aarzel niet en doe mee!
 
Als je graag mee de natuur in jouw dorp wilt steunen en ontdekken, neem dan contact op met Alwin Loeckx, 0494/236349, E-mail: alwin@natuurpunt-pajottenland.be  voor Gooik of Geert De Pauw voor Pepingen, 0494/396649.  E-mail: geert@natuurpunt-pajottenland.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 mei 2024

archief