REGIO - In Halle werd een Delhaize overvallen + een resem andere feiten

C21

REGIO - In Halle werd een Delhaize overvallen + een resem andere feiten

Editiepajot_politie_heel_goed
 

Proxy-Delhaize overvallen
HALLE - Vanmorgen werd in Halle de Proxy-Delhaize aan de Nijvelsesteenweg overvallen. Er is spraken van 3 gewapende overvallers. Ze bedreigden het personeel en onder bedreiging van de vuurwapens moest de kluis worden opengemaakt. Ook de kassa's werden leeggehaald. Een aantal klanten moesten hun handtas en geld overhandigen. Er werd niemand gewond.De dieven namen de vlucht aan boord van een wagen die buiten stond te wachten.  Eerder werden in onze streek al overvallen gepleegd op deze winkels, oa in Vlezenbeek. Vorige zaterdagmorgen werd op dezelfde Nijvelsesteenweg ook de Lidl overvallen.

Snelheidscotrole
TARL - De politie van de zone TARL (Ternat –Affligem – Roosdaal – Liedekerke) hield maandag tussen 16 en 17.30 uur snelheidscontroles. Affligem in de Brusselbaan. Er werden 450 voertuigen gecontroleerd en 65 (13,82%) overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid: 87km/u. Dit gebeurde in Liedekerke in de Pamelsestraat . Er werden 518 voertuigen gecontroleerd en 68 (13,12%) overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid: 85km/u. Dit gebeurde in Roosdaal in de Koning Albertstraat. Er werden 317 voertuigen gecontroleerd en 75 (23,65%) overtredingen vastgesteld. De hoogst gemeten snelheid: 95 km/u.De technische tolerantie staat op 57 km/u.

Verkeerscontrole
SINT-PIETERS-LEEUW - De verkeersdienst hield dindagnamiddag tussen 15 en 17 uur een verkeerscontrole langsheen de Bergensesteenweg. Twaalf bestuurders werden geïntercepteerd terwijl ze onrechtmatig gebruik maakten van de busstrook. Vier bestuurders werden bekeurd omdat ze gebruik maakten van hun GSM tijdens het rijden. Van drie voertuigen bleek de technische keuring verlopen. Eén bestuurder met een voorlopig rijbewijs had geen begeleider bij zich, bovendien beging hij nog diverse andere inbreuken. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken op bevel van de Procureur des Konings.

Inbraak in Berendries
HALLE - Dieven hebben maandagmorgen ingebroken in een woning in de Berendries. De bewoners missen geld, een laptop, een camera, een mp3-speler, een printer en een dvd-speler.

Inbraak in appartement
DROGENBOS - Dieven hebben tijdens de nacht geld, bankkaarten twee laptops gestolen uit een appartement in de Nieuwstraat.

Schouwbrand
SINT-PIETERS-LEEUW - Er ontstond dinsdag omstreeks 9.30 uur een schouwbrand in een woning langsheen de Pastorijstraat. Voorbijgangers merkten vlammen uit de schouw van de woning komen en verwittigden de brandweer. De brandweer Brussel voerde de blussingswerken uit dewelke beperkt bleef tot de schouw . De schade aan de woning is zeer gering. 

Verkeersongeval met licht gekwetste
GOOIK - Bestuurster G, Lutgarde uit Gooik staat stil op de Edingsesteenweg om een ander voertuig door te laten. Ze wordt achteraan aangereden door bestuurder B, Patrick uit Gooik. Bestuurster G werd licht gekwetst. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2009
Edititiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief