FP HALLE-GOOIK plaatst zich voor de Kwartfinale van de beker van België

C21 Css

FP HALLE-GOOIK plaatst zich voor de Kwartfinale van de beker van België

Futsal_hg

 FP Halle-Gooik plaatst zich voor de kwartfinale van de beker van België na een 7-2 overwinning tegen Eisden Dorp. FPHG moest het doen zonder topschutter Gabriel, covidpositief in Brazilië gebleven & Dragan Tomic, geveld door een bronchitis.

De start van de thuisploeg was verschroeiend, Jelovcic & Dillien zorgden al snel voor de 2-0 voorsprong. De schaapjes leken toen al op het droge maar dat was buiten Ait Salah gerekend, die in 2 minuten de voorsprong van de tabellen haalde. Halle-Gooik herpakte zich meteen en zette Eisden met de rug tegen de muur. Jelovcic zette FPHG terug op voorsprong en Roninho vergrootte meteen de score. Dan kwamen de minuten van kapitein Grello, eerst op aangeven van Diogo en nadien na een heerlijke solo. De tweede helft was een maat voor niets. Halle-Gooik miste de vele kansen en Eisden kon weinig inbrengen. Annab zorgde met een owndoelpunt nog voor de 7-2 score. Opvallend was het debuut van youngsters Vanden Berghe en Nick Jacobs. Doelpunten: 1-0 Jelovcic, 2-0 Dillien, 2-1 Ait Salah, 2-2 Ait Salah, 3-2 Jelovcic, 4-2 Roninho, 5-2 Grello, 6-2 Grello & 7-2 Annab (Own).
FPHG plaatst zich zo voor de kwartfinale van de beker van België.

De komende 3 wedstrijden zijn uitgesteld nadat 4 spelers van FPHG geselecteerd zijn voor het Europees Kampioenschap in Nederland.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief