Het agentschap voor Natuur en Bos stelt zijn infrastructuur ter beschikking van belangstellenden in SINT-PIETERS-LEEUW en LENNIK

C21

Het agentschap voor Natuur en Bos stelt zijn infrastructuur ter beschikking van belangstellenden in SINT-PIETERS-LEEUW en LENNIK

Editiepajot_spl_groenenberg_1_gr_foto_merckx
Kasteel Groenenberg. (Foto's Felix Merckx)
 
Editiepajot_spl_groenenberg_1_kl_foto_merckx
Editiepajot_spl_groenenberg_2_kl_foto_merckx
Editiepajot_spl_groenenberg_2_gr_foto_merckx
 

Het agentschap voor Natuur en Bos gaat lokalen en open ruimten in kasteel Groenenberg, Coloma en het kasteel van Gaasbeek verhuren aan bedrijven of andere verenigingen. De opbrengsten van deze verhuringen gaat geïnvesteerd worden in de natuur.

Het park en kasteel van Groenenberg bieden een schitterende omgeving aan bedrijven, organisaties en verenigingen die op zoek zijn naar een unieke, stijlvolle locatie in de Groene Gordel rond Brussel. Het domein zelf ligt op het grondgebied van Lennik en Sint-Pieters-leeuw. Het domein is uiterst geschikt voor binnen- of buitenevenementen.
 
Vanuit de receptieruimte met aansluitend terras krijgt men een prachtig uitzicht op het sfeervolle park. De parking voor het domein ligt wel op een wandelafstand van 10 minuten.
Voor het kasteel ligt een grote open ruimte die gebruikt kan worden voor massa-evenementen. Aan de noordkant van het kasteel is een amfitheater, een receptiezaal met zuidterras voor 60 man, een directiezaal met salon voor 12 personen en een vergaderzaal voor 50 personen. Er is tevens een professioneel ingerichte keuken ter beschikking.
 
Kasteel van Gaasbeek
In het kasteel van Gaasbeek kan een open ruimte van 3.000 m2 gehuurd worden. Deze ruimte ligt tussen het kasteel en de museumtuin.
 
Rozentuin Coloma
Hier kan men twee open ruimten huren. De ene (2.500 m2) ligt aan het Colomakasteel. Een tweede van 2.000m2 ligt midden in de rozentuin.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2010
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief