Inbrekers op pad in LIEDEKERKE, AFFLIGEM, ROOSDAAL en TERNAT – Verkeersongeval in TERNAT

C21

Inbrekers op pad in LIEDEKERKE, AFFLIGEM, ROOSDAAL en TERNAT – Verkeersongeval in TERNAT

Politielogo_2011_p200

1.            Diefstal uit voertuig in de Viooltjeslaan in Liedekerke vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 1 op 2 juni: dader(s) slaan achterruit in van voertuig en ontvreemden een sporttas met kledij.

2.            Diefstal in woning in de Viooltjeslaan in Liedekerke vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 1 op 2 juni: dader(s) pogen braak te plegen op de voordeur, slagen hier niet in maar raken binnen via raam op klikstand, ontvreemden een som geld, enkele fototoestellen en laptops.
3.            Poging diefstal in woning in de Viooltjeslaan in Liedekerke vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 1 op 2 juni: dader(s) plegen braak op de voordeur en de achterdeur maar slagen niet in hun opzet.
4.            Verkeersongeval met gekwetsten op de Assesteenweg in Ternat ter hoogte van de oprit op 3 juni omstreeks 3 uur: bestuurder A.S (23 j uit Halle) rijdt met zijn voertuig Volvo in de richting van Asse, verliest ter hoogte van de afrit (verkeer komend van Gent) de controle over het stuur, rijdt een verkeerslicht en wegwijzerpalen omver en komt tot stilstand dwars op de afrit – bestuurder werd overgebracht naar het OLV van Asse – legde een positieve ademtest af.
5.            Diefstal in woning in de Dokkenstraat in Affligem vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 2 op 3 juni: dader(s) plegen braak op een raam en doorzoeken de benedenverdieping – ontvreemden geldsom en enkele elektronische toestellen (GSM, GPS).
6.            Diefstal uit voertuig in de Koning Albertstraat in Roosdaal vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 2 op 3 juni: dader(s) slaan ruitje achteraan in en ontvreemden enkele elektronische toestellen: fotoapparaat, GPS, GSM.
7.            Diefstal van metaal in woning in aanbouw in de Lostraat in Roosdaal, tijdstip plegen onbekend: dader(s) knippen een 3-tal meter koperkabel af.
8.            Diefstal in voertuig in de De Croesstraat in Ternat vermoedelijk gepleegd tijdens de nacht van 2 op 3 juni: dader(s) duwen openstaand raampje verder naar beneden en ontvreemden een GPS-toestel.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jun 2011
PZ TARL
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 14 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 12 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 10 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 07 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 04 apr 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024

archief