e5 mode zet nog meer in op plussize

C21

e5 mode zet nog meer in op plussize

_dsc4720
 

 De Belgische kledingketen e5 mode vergroot zijn assortiment plussize-kleding. Alle e5 mode-winkels zullen het kledingaanbod voor een maatje meer verkopen. e5 voegt daarnaast extra plussize-merken toe aan zijn gamma. Deze zijn bovendien beschikbaar in grotere maten dan de al aanwezige plussize-kleding bij e5. e5 mode gaat daarbij resoluut voor betaalbare plussize-mode. 

 

De plussize-kleding van e5 mode zal voortaan in alle e5-winkels te koop zijn. Oorspronkelijk konden klanten voor de grotere maten terecht in een selectie van vijftien e5 mode-winkels. In Vlaams-Brabant heeft e5 mode winkels in Aarschot, Diest, Grimbergen, Groot-Bijgaarden, Herent, Korbeek-Lo, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Tielt-Winge, Tienen en Zaventem.

Ook het aanbod zelf wordt uitgebreid. De keten voegt extra plussize-merken toe aan het al bestaande aanbod. De nieuwe merken zijn beschikbaar in grotere maten dan de merken die e5 eerder al aanbood. Ze zijn beschikbaar in maatje 42 tot 54. Het gaat meer concreet om de plussize-merken Zizzi en Only Carmakoma.  

 

“We merken dat klanten echt op zoek zijn naar leuke kleding in grotere maten”, zegt Alexander Talpe, CEO van e5 mode. “Plussize-kleding is vaak enorm duur. In het middensegment is er momenteel weinig voorhanden. Bovendien is het bestaande aanbod vaak beperkt qua keuze. Wij willen dat zoveel mogelijk klanten tevreden de e5-winkel uitstappen, met kleding die niet alleen past, maar waarvan ze ook blij worden.” 

 

De aandacht voor kleding met een maatje meer is niet nieuw bij e5. Grotere maten behoorden steeds al tot het assortiment. “Een inclusief aanbod voorzien is al lang een van de missies van e5”, zegt Talpe. “Mannen en vrouwen in alle maten en vormen moeten zich mooi kunnen kleden. Volgens hun eigen stijl en budget.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 22 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 21 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 16 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 06 mrt 2024

archief