TERNAT/ GALMAARDEN – Jens Malfroy sluit zich aan bij Jonge Rakkers Vollezele

C21

TERNAT/ GALMAARDEN – Jens Malfroy sluit zich aan bij Jonge Rakkers Vollezele

Editiepajot_ternat_jens_malfroy_foto_tom_vierendeels
Jens Malfroy. - Foto Tom Vierendeels.
 

Jens Malfroy, de junior uit Wambeek (Ternat), heeft zich aangesloten bij de Jonge Rakkers Vollezele (Galmaarden). Ook hij heeft net als Brecht Guldemont in Herfelingen zijn eerste koers uitgereden.

Ook hij was tevreden dat er niet veel deelnemers waren. “Doch aan uitrijden had ik niet gedacht”, vertelt Jens. Het heeft geduurd tot drie ronden voor het einde vooraleer het besef kwam dat hij de wielerwedstrijd kon uitrijden. “In de slotfase moest ik het peloton nog laten rijden, maar ik heb toch mijn eerste koers kunnen uitrijden”, vertelt hij overgelukkig.

En voor Jens verandert er nu veel in zijn, nog kleine, loopbaan als wielrenner. Sinds enkele dagen is hij lid van de wielerploeg Jonge Rakkers Vollezele. “Vorig seizoen zei mijn trainer Herman De Neef dat Vollezele een zeer goede ploeg is, hij kende daar al enkele mensen en heeft zich voor mij geïnformeerd,” zegt Jens. “Ik wist dat ik voor dit seizoen wel een ploeg zou nodig hebben. Na lang twijfelen en overleggen werd het dus toch Vollezele waar ik al enkele renners ken, bijvoorbeeld Brecht Guldemont en Sander Eylenbosch. Nadat ik voorzitter Freddy Goossens had ontmoet lijkt Vollezele echt de beste keuze voor mij.”

Jens ziet vooral voordeel in het rijden in ploegverband. “Ik denk dat ik ook heel wat zal kunnen opsteken van mijn toekomstige ploegmaats. Ook zal ik niet meer als enkeling rijden maar meerijden in een ploeg, en dat maakt ook het verschil”.

Voortaan zullen we Jens dus met het blauwe truitje van Jonge Rakkers Vollezele aan de start zien verschijnen. Iets waar hij zelf bijzonder fier op is.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2009
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 dec 2023
Guido van Cauwelaert | 09 dec 2023
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 02 dec 2023
Guido van Cauwelaert | 29 nov 2023
Guido van Cauwelaert | 21 nov 2023
Guido van Cauwelaert | 19 nov 2023

archief