REGIO - 10 kaarsjes, zoveel blies Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei er in 2021 uit. Tijd voor feest … én een nieuwe naam: ZENDER.

C21

REGIO - 10 kaarsjes, zoveel blies Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei er in 2021 uit. Tijd voor feest … én een nieuwe naam: ZENDER.

Cultuurregio_wordt_zender__1_
 
10 kaarsjes voor 10 jaar bouwen aan cultuur en erfgoed in de streek. Samen met de lokale besturen, vrijwilligers, bibliotheken, cultuurcentra, heemkringen en vele andere grote en kleine partners verzette de Cultuurregio de voorbije jaren heel wat werk. Wat begon als een kleine erfgoedcel, groeide uit tot de belangrijke cultuur- en erfgoedpartner van de regio. Tijd voor een verjaardag dus en tijd voor iets nieuws. Voortaan vaart de organisatie verder als ZENDER. 
 
Dekt een nieuwe vlag dan dezelfde lading? 
 
Neen, want ZENDER is nieuw. Meer dan vroeger zet ZENDER de spot op de podia, festivals of expo’s in het Pajottenland en de Zennevallei. Meer dan vroeger geeft ze dat eerste duwtje in de rug van sterke en verrassende cultuurprojecten, zodat ze goed op dreef raken. 
Maar ook voluit ja, want ZENDER blijft de vaste waarde achter PenZine, Erfgoeddag of QR-pedia. Nog steeds begeleidt ze besturen rond religieus erfgoed of andere erfgoedvragen. Nog steeds verbindt ze verenigingen, inwoners en besturen rond cultuur. Nog steeds kunnen verenigingen en inwoners met hun cultuur- en erfgoedvragen bij hen terecht. 
 
ZENDER is er ook voor jou. Benieuwd? Surf naar www.zender.be.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 22 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 19 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024

archief