TERNAT/ MERCHTEM - CC De Ploter zet 800ste abonnee in de bloemetjes -lees cactus-

C21

TERNAT/ MERCHTEM - CC De Ploter zet 800ste abonnee in de bloemetjes -lees cactus-

Editiepajot_ternat_800ste_abonneer_foto_kos
Hilde Janssens uit Merchtem is de 800ste abonnee van CC De Ploter. - Foto Kos.
 

Hilde Janssens uit Merchtem is de 800ste abonnee van CC De Ploter. Zij bestelde verleden week een abonnement voor 2 personen voor telkens 8 voorstellingen, waaronder Cie Cecilia, Yevgueni, Perry Rose & Bai Kamara en Laïs.

Hilde is afkomstig uit Dilbeek en woont nu in Merchtem. Ze is al jaren abonnee in CC De Ploter en komt samen met een vriendin uit Liedekerke naar concerten en theatervoorstellingen. Ze kiest vaak voor a capella, voor internationale muziek en houdt ook van theater. In de aanwezigheid van pers en Ploterploeg overhandigde de directeur haar een geschenkenmand, met een fles schuimwijn, een mooie cactus en 2 PloterT-shirts.

Seizoen 2008-2009 werd afgerond met 625 abonnees. Vandaag blijven de aanvragen binnenkomen en telt CC De Ploter al 810 abonnees, goed voor meer dan 7000 tickets. Na een goede start van de verkoop van losse tickets, gingen zo in totaal al 12000 tickets over de toonbank.

Volgende voorstellingen zijn al uitverkocht: ‘t Arsenaal, Humorologie, Wouter Deprez, Habbe & Meik, De Nieuwe Snaar, Philippe Geubels, Vlaams Muziektheater en Wim Helsen. Voor rijzende sterren als Buurman en Tutu Puoane en andere grote namen zoals bijvoorbeeld Laïs, Circus Ronaldo en Frank Vander linden zijn er nog tickets te verkrijgen.

Op www.ccdeploter.be  vind je recensies, korte beeldfragmenten en uitgebreide informatie over de voorstellingen en kan je je ticket bestellen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2009
Fri De Keyser
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 09 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 28 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 24 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 12 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022

archief