Provincie verleent planologische attesten voor bedrijven in GOOIK en TERNAT

C21

Provincie verleent planologische attesten voor bedrijven in GOOIK en TERNAT

Editiepajot_gooik_tuincentrum_de_wolf_repro_editiepajot
Repro Editiepajot
 

De deputatie heeft drie positieve planologische attesten verleend voor de bedrijven Hof Ter Molleken nv in Kester (Gooik), het tuincentrum De Wolf in Leerbeek (Gooik) en De Meuter nv inTernat.

"In het verleden heeft de deputatie reeds voor de bedrijven Hof ter Molleken in Kester, Tuincentrum De Wolf in Leerbeek en De Meuter in Ternat een voorwaardelijk positief planologisch attest afgeleverd. Nu heeft de provincieraad van Vlaams-Brabant de provinciale ruimtelijke uitvoeringsplannen 'Hof Ter Molleken nv', 'Tuincentrum De Wolf' en 'De Meuter nv' voorlopig vastgelegd. Met het ruimtelijk uitvoeringsplan wordt het voor deze bedrijven mogelijk om hun activiteiten op de huidige locatie verder te zetten" zegt Julien Dekeyser, gedeputeerde voor ruimtelijke ordening.
 
Voor deze ruimtelijke uitvoeringsplannen zal een openbaar onderzoek van zestig dagen georganiseerd worden, vanaf 9 december 2009 tot en met 7 februari 2010. Tijdens deze periode is het mogelijk om bezwaren en opmerkingen te richten aan de provinciale commissie ruimtelijke ordening op volgend adres: Provincieplein 1, 3010 Leuven.
 
De plannen liggen tijdens deze periode ter inzage in de betrokken gemeenten, Gooik en Ternat, en in het provinciehuis in Leuven.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2009
Gerrit Achterland
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 10 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 03 jul 2024
Guido Van Cauwelaert | 30 jun 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jun 2024

archief