NINOVE - Het is terug kermis in t stad en dit vanaf vrijdag 21 juli

C21

NINOVE - Het is terug kermis in t stad en dit vanaf vrijdag 21 juli

Affiche2023__kopie_
 
De juli- of zomerkermis in het centrum gaat met een nieuwigheid van start op de Nationale feestdag, vrijdag 21 juli. De kermis staat er van vrijdag 21 t/m dinsdag 25 juli. De foorkramers organiseren een beertjes- en bonnetjesworp. Dit zal plaatsvinden ter hoogte van de autoscooter Hollywood op de Graanmarkt op vrijdag 21 juli om 19 uur.
 
De foorkramers nemen zelf het initiatief om iets organiseren, en de kermis positief in de belangstelling te brengen. Met de bonnetjes die je kan winnen tijdens de worp kan je gedurende de kermisperiode gratis ritjes winnen op de attracties of extra speelgoed krijgen aan de spelkramen.Ook nieuw is dat je op dinsdag 25 juli op verschillende attracties en spelkramen terecht kan aan verlaagde tarieven of men krijgt er iets extra.
 

Er staan een 30-tal attracties en spelkramen opgesteld. Er zijn onder meer visspelen, een pottenspel, schietkramen, lunaparken, waterballen en een trampoline. Maar je kunt je ook uitleven op de autoscooter en de Lambada. Daarnaast zijn ook de Dragon, de mini scooter en de kleurrijke bidule Number One van de partij. Ook voor niet te versmaden kermisfrietjes, oliebollen en suikerspin of pomme d’amour ben je er aan het juiste adres. De opbouw van de kermis start op woensdagavond 19 juli, vanaf dan geldt er een parkeerverbod op de pleinen. Tijdens de opbouw en openingsuren van de kermis is de Graanmarkt afgesloten voor alle verkeer. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jul 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief