PAJOTTENLAND - Nieuws uit de politieraad

C21

PAJOTTENLAND - Nieuws uit de politieraad

Editiepajot_voordracht_nieuwe_korpschef-_nieuwe_voertuigen__34_
Voor de 2 nieuwe dienstvoertuigen werd het meterschap toevertrouwd aan raadslid Hilde Thiebaut, peter werd raadslid Paul Crompenout - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_voordracht_nieuwe_korpschef-_nieuwe_voertuigen__30_
Ingebruikname van 2 nieuwe dienstvoertuigen - Voltallige politieraad - Foto Deschuyffeleer
 
Editiepajot_voordracht_nieuwe_korpschef-_nieuwe_voertuigen__28_
 

In de marge van de politieraad mochten de wijkinspecteurs van Herne en Gooik ieder een nieuw dienstvoertuig in ontvangst nemen. Voor de VW Caddy voor Herne werd raadslid Hilde Thiebaut als meter aangezocht, terwijl voor Gooik raadslid Paul Crompenout als peter zijn collega’s op pralines mocht trakteren.

De politieraad keurde ook de begroting voor het komend jaar goed. Daar het bevriezen van de federale dotaties en door de alsmaar stijgende personeelskosten diende de gemeentelijke bijdrage met 3% verhoogd in stede van de gebruikelijke 2%. De gemeentelijke dotaties komen zo dan ook uit voor Bever op 125 956 euro, Galmaarden op 568 572 euro, Gooik op 626 147 euro, Herne op 504 656 euro, Lennik op 699 542 euro en Pepingen op 322 300 euro.
 
Het korps investeert hoofdzakelijk in een nieuw interventievoertuig (55 000 euro), een nieuw anoniem voertuig (25 000 euro), informaticamateriaal (48 500 euro) en een eerste lading nieuwe dienstpistolen (10 000 euro).
 
De politieraad mocht ook kennis maken met de nieuwe mobiliteitsambtenaar en verkeersanalyste Lien Mertens uit Ninove en met de nieuwe intergemeentelijke preventiemedewerker drugs en alcohol voor het Pajottenland Bianca Vanreephingen uit Pepingen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief