Grote drukte in Wachtpost ZENNEVALLEI

C21

Grote drukte in Wachtpost ZENNEVALLEI

Scherm__afbeelding_2022-12-29_om_12
 

 Momenteel is het tijdens het weekend enorm druk in Wachtpost Zennevallei. Om alles in goede banen te kunnen leiden werken wij enkel op afspraak via 023611010.

We vragen om het nodige geduld uit te oefenen indien u ons wenst te contacteren. Door het grote aantal oproepen kan het zijn dat de lijnen overbelast geraken en u niet meteen telefonisch kunt geholpen worden.

Gelieve dan op een later tijdstip terug te bellen. Personen die rechtstreeks naar de Wachtpost komen zonder afspraak zullen gevraagd worden telefonisch contact op te nemen voor een afspraak. Enkel op deze manier kunnen we iedereen adequaat verder helpen. 

Bovendien wensen we er de nadruk op te leggen dat Wachtpost Zennevallei er is voor dringende geneeskundige hulpverlening die niet kan wachten tot uw huisarts opnieuw beschikbaar is.

Jammerlijk genoeg merken we ook meer en meer agressiviteit en onbeleefdheid bij de patiënten omdat ze – naar hun mening – niet snel genoeg verder kunnen worden geholpen. Onze artsen en onthaalbedienden doen allemaal hun uiterste best om iedereen verder te helpen. Wij vragen dan ook om het nodige respect, geduld en begrip op te brengen in deze drukke tijden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 dec 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief