HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW - FriS start nieuw seizoen

C21

HALLE / BEERSEL / SINT-PIETERS-LEEUW - FriS start nieuw seizoen

Fris_p200

Op 5 september start FriS een nieuw seizoen. Friends & Scream United, afgekort FriS, is een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking in Vlaams-Brabant en Brussel. De vereniging is aangesloten bij de Vlaamse Liga Gehandicaptensport (VLG).

De filosofie van FriS is eenvoudig... fris: iedereen die wil sporten en om één of andere reden niet volwaardig aan bod komt in een valide sportclub, is van harte welkom. En dat ongeacht zijn of haar taal, geslacht, leeftijd, nationaliteit, huidskleur, godsdienst of aard van de beperking.
 
Op 5 september start in sporthal De Bres in Halle het boccia en badminton in Halle. Boccia loopt van 14 tot 15 uur (of 16 uur voor wie wil verderspelen), badminton start om 15 uur.
 
Op 7 september start het netbal-basketbal in Lot/Beersel. De eerste maand wordt gestart met netbal, de maand daarna is basketbal aan de beurt, de derde maand eist het netbal terug de hoofdrol op, enz. Men kan elke dinsdagavond van 19.15 tot 20.30 uur terecht in het sportcomplex Vogelenzang, Dworpsestraat 147, 1651 Lot (Beersel).

Het voetbalseizoen trapt af op 8 september. Ze shotten nog steeds in de sportzaal te Lot op woensdagnamiddag van 15.30 tot 17 uur en in het Jan-Van-Ruusbroeckollege te Laken op woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Daarnaast blijven ze deelnemen aan tornooien die een gepaste filosofie huldigen.

Op 11 september opent het turnen zijn deuren voor het nieuwe seizoen. Gym FriS vindt elke zaterdag plaats van 15 tot 16.30 uur in de grote sportzaal van het Wildersportcomplex, Sportlaan 11 te St-Pieters-Leeuw.
 
De boccia-lessen in Steenokkerzeel gaan van start op 14 september. Trainen gebeurt op dinsdagavond van 19 tot 20 uur in de sporthal Hertblock, gelegen aan de Orchideeënlaan.

Het zwemmen loopt intussen door op maandagavond van 18 tot 20 uur in het zwembad van het Wildersportcomplex, Sportlaan 11 te St-Pieters-Leeuw.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2010
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief