SINT-PIETERS-LEEUW/ DILBEEK - Dieven gevat en verkeerscontrole

C21

SINT-PIETERS-LEEUW/ DILBEEK - Dieven gevat en verkeerscontrole

Politie_heel_goed

 Verkeerscontrole  - Velen reden te snel of droegen geen gordel

DILBEEK - 16 Politieambtenaren van de Lokale Politie Dilbeek namen op 12/08/2009 tussen 10:30u en 12:30 u deel aan een  verkeerscontrole op de Ninoofsesteenweg, ter hoogte van kilometerpaal 11.3, richting Ninove. 767 voertuigen werden gecontroleerd ter hoogte van de werken van TUC-RAIL  waar de snelheid ingevolge de werken beperkt is tot 50 km/h.

228 bestuurders reden te snel, waarvan  2 hun rijbewijs werd ingetrokken op bevel van de magistraat (hoogste snelheid: 105 km/h en 97 km/h) en twee buitenlanders die hun overtreding onmiddellijk ter plaatse dienden te betalen 180 en 50 euro. 30% van de gecontroleerde voertuigen reed te snel !!!  27 personen droegen hun gordel niet, 2 personen waren aan het bellen tijdens het rijden.

 

Daders diefstal in woning op heterdaad betrapt

SINT-PIETERS-LEEUW  - Dinsdagavond verwittigden buurtbewoners de politie toen ze opmerkten dat er ingebroken werd in een woning de in Georges  Hensmansstraat. De patrouille van de lokale politie kwam ter plaatse en kon 2 manspersonen op heterdaad betrappen toen ze uit de woning kwamen met een computer, fototoestel en koffiezetapparaat.  De 2 mannen, respectievelijk woonachtig in Doornik en Anderlecht werden gearresteerd en woensdag ter beschikking van de Procureur des Konings gesteld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 aug 2009
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief