LENNIK - Terug een New Years Party dit jaar in een verwarmde tent

C21

LENNIK - Terug een New Years Party dit jaar in een verwarmde tent

Editie_colpaert_gooik_fuif_6__kopie_
Archiefbeeld. Foto Marc Colpaert
 
Na twee gemiste jaren door corona mag de jaarlijkse New Years Party terug doorgaan in Lennik. Het is de gelegenheid voor de jeugd uit de gemeenten Lennik, Gooik, Galmaarden, Herne en nog andere gemeenten om het nieuwe jaar in te swingen.
 
Om zoveel mogelijk jeugd (geboren in 2007 of ouder) de kans te bieden om samen de jaarovergang te vieren, organiseren de jongeren van de KLJ Lennik op 31 december hun New Years Party dit jaar in een verwarmde tent op het parkeerterrein van voetbalclub KFC Lennik (Processiestraat Lennik). Dit is de enige grote fuif in dit deeltje van het Pajottenland. Toegang tot de fuif is enkel mogelijk met een ticket (€12), dat verkrijgbaar is via de leiding en oudste leden. Ze organiseren ook enkele verkoopmomenten. Meer informatie hierover zal meegedeeld worden via onze facebook-pagina "New Years KLJ SML Party" en via Instagram "kljsmlnyp". Aangezien we onze fuif in een tent laten doorgaan, hebben we onze maximumcapaciteit kunnen verhogen naar 1800 personen. Er is een halte voorzien voor de feestbussen op de Schapenstraat, ter hoogte van het Sint-Godelieve-Instituut. Via het wegje achter de Jongensschool kunnen de feestvierders makkelijk hun terrein bereiken.
 
Nog een leuk nieuwigheidje dit jaar is dat onze inkomkaarten ook zullen dienen als betaalkaart op de fuif. Mensen kunnen hier zelf geld opzetten via Payconiq, maar we zullen ook een oplaadstand voorzien op de fuif waar mensen cash kunnen betalen.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief