REGIO - Debuuttriller 'Wraakzomer' van Patrick Schaumans

C21

REGIO - Debuuttriller 'Wraakzomer' van Patrick Schaumans

A_boek_patrick_2
A_boek_patrick_3
 
Wraakzomer is de debuutthriller van Patrick Schaumans (1959). Tot voor kort werkte deze in het Pajottenland geboren en getogen auteur, als financieel expert bij verschillende banken en internationale organisaties. Al sinds zijn jeugd droomde hij ervan om verhalen te schrijven, maar die droom werd steeds uitgesteld door zijn carrière. Sinds zijn recent pensioen benut hij zijn vrijgekomen tijd om terug te keren naar zijn eerste liefde: de literatuur en meer bepaald het schrijven van thrillers en misdaadromans.
 
Commissaris Berckx, een door de wol geverfde politieman, wordt samen met zijn team in korte tijd geconfronteerd met een aantal verdachte overlijdens in het anders o zo vredige Pajottenland. Is er een verband ? Het rechercheteam staat voor een raadsel en slaagt er aanvankelijk maar niet in, om alle puzzelstukjes in elkaar te laten passen. Zowel voor de dader als voor commissaris Berckx tikt de klok echter ongenadig verder. Zal de commissaris er uiteindelijk in slagen het mysterie te ontrafelen?
Een vlotlezend verhaal, dat de lezer niet alleen aanspoort om verder te lezen via de meeslepende verteltechniek, maar die hem tevens aan het denken zet. Een interessante, fascinerende thriller, die de lezer nog lang zal bezighouden, na het boek gelezen te hebben! Het boek kan men bestellen via https://www.boekscout.nl/
 
Genre: Thrillers
Omvang: A5
ISBN: 978-94-646-8838-2
Aantal pagina's: 206
Prijs: € 21,99

incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief