HERNE - KWB zet opnieuw een gezamenlijke actie aankoop stookbrandolie op

C21

HERNE - KWB zet opnieuw een gezamenlijke actie aankoop stookbrandolie op

Aankondiging_2022
HERNE - KWB zet opnieuw een gezamenlijke actie aankoop stookbrandolie op - © Deschuyffeleer
 
Kwb_stookolie001
HERNE - KWB zet opnieuw een gezamenlijke actie aankoop stookbrandolie op - © Deschuyffeleer
 

De Hernse KWB-afdeling pakt dit najaar opnieuw uit met een gezamenlijke actie voor het aankopen van milieubewuste gasolie diesel die vorstbestendig is tot -20° C. De actie staat overigens ook open voor niet leden. In het verleden vonden alvast vele gegadigden hun weg naar die markt. Door de huidige crisis valt te verwachten dat ook deze keer vele gezinnen van de toch wel aanzienlijke korting zullen willen gebruik maken. De actie wordt samen met KWB Leerbeek-Kester opgezet.

Ook niet-leden

Deelnemen aan de actie houdt wel het naleven van een aantal voorwaarden in. Zo dient er minimum 1.000 liter besteld. Enkel schriftelijk of via e-mail kan er besteld worden. De betaling geschiedt na levering contant of met bankcontact. De leveringen gebeuren in de periode vanaf ten vroegste 26 september tot 15 oktober afhankelijk van het aantal bestellingen en de planning van de leverancier. Door de korting kan het prijsverschil voor 2.000 liter best oplopen tussen de 50 à 150€. Het spreekt voor zichzelf dat de leveringen uitsluitend kunnen gebeuren in op lekken voorafgaandelijk gekeurde stookolietanks. Voor KWB-leden is deelnemen aan de actie gratis. Niet KWB-leden betalen vooraf en per winterseizoen (september 2022 en januari 2023) 10€. De verantwoordelijkheid van KWB betreft enkel de goedkoopste prijs. De leveringen gebeuren zo veel als mogelijk in overleg tussen de leverancier en de afnemer, die in principe vooraf zijn voorkeurdagen en -momenten mag meedelen.

Nog andere raadgevingen  

Om de verwarmingskosten in woongelegenheden te drukken geeft Kris Degroote, de voorzitter van KWB Herne, alvast ook graag nog een aantal algemene raadgevingen mee: “Tegenover de huidige volledig verstoorde wereldeconomie met torenhoge energiekosten blijft zoveel mogelijk besparen op het verbruik steeds de beste keuze. Denk ook aan het verminderen van het energiepeil van uw woning door het voldoende isoleren van daken en muren, het plaatsen van superisolerende beglazing, het vervangen van verouderde chauffageketels en het overschakelen naar een meer milieuvriendelijke manier van verwarmen voor het verminderen van de CO²-uitstoot. Bovendien konden of kunnen sommige afnemers ook nog aanspraak maken op een stookoliecheque van 225€ en op een verwarmingspremie van 100€”.

Deelnemen kan door bijgaand bestelformulier ondertekend terug te bezorgen tegen donderdag 22 september ten laatste aan Kris.Degroote1@gmail.com . Een dag later maken de brandstofleveranciers hun beste prijs kenbaar. De leverancier met de beste voorwaarden wordt geselecteerd.

Meer info via Kris.Degroote1@gmail.com (0478/23.35.54).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief