Verenigde Handelaars HALLE delen eerste vaccinatie geschenken uit

C21

Verenigde Handelaars HALLE delen eerste vaccinatie geschenken uit

Halle_vhh_spuitjes_uitdelen_
 

De eerste I❤Halle crew ready to go aan de uitgang van het vaccinatie centrum. Nog 61.999 enveloppes te gaan!

Elke 2e prikker ontvangt van De Verenigde Handelaars Halle een waardevolle omslag ...met daarin een gadget, een I❤Halle voordeelkaart en een tombola waarmee 15.000€ aan prijzen te winnen valt. Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Ze zoeken nog veeeeeeeeel vrijwilligers!

Mensen die volledig gevaccineerd zijn, ontvangen een mooie I❤Halle-omslag met daarin een aantal leuke verrassingen: een I❤Halle -pen in de vorm van een spuitje, een I❤Halle-kaart. Met deze kaart geniet je van exclusieve promoties bij onze lokale handelaars. Een overzicht vind je op www.ikwinkelinhalle. Met deze kaart maak je ook kans op één van de vele waardebonnen die de stad en de Verenigde Handelaars uitdelen, dit voor een totaalbedrag van maar liefst 15.000 euro. 

Halle is een fijn, compact stadje met een eeuwenoud verleden. Je vindt er en breed aanbod an speciaalzaken, aangename terrasjes, fijne restaurants, delicatessenwinkels en evenementen, het hele jaar door. Met meer dan 300 winkels vind je hier zeker je ding. 
Op de binnenzijde van de folder vind je ook een evenementenkalender met organisaties in Halle, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw. 

Geen I❤Halle-omslag gekregen? Je kan er steeds eentje afhalen in de I❤Halle-pop-upstore (Basiliekstraat 60 in Halle). Je kan er iedere zaterdag terecht tussen 10u-12u en tussen 13u-17u.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 mei 2021

archief